ecommerce Shopware 6

5 Nederlandse Shopware webshops

Shopware groeit enorm in Nederland. Steeds meer webshops van elke omvang maken gebruik van Shopware. In deze blog vijf zeer uiteenlopende Shopware webshops die actief zijn op de Nederlandse markt.

Petrol Industries

De officiƫle webshop van kledingmerk Petrol Industries is gemaakt in Shopware. Petrol maakt al lange tijd gebruik van Shopware voor hun tweetalige webshop.

Bekijk webshop van Petrol Industries.

Wanderschoon

Wanderschoon is een merk in Wanddecoratie. De producten van Wanderschoon zijn te verkrijgen via de webshop en retailers. De webshop van Wanderschoon is recent in gebruik genomen en maakt gebruik van Shopware 6.

Bekijk webshop van Wanderschoon.

MamaLoes

MamaLoes verkoopt babyspullen via de webshop en heeft daarnaast vijf winkels. Recent heeft MamaLoes de overstap gemaakt van Magento 1 naar Shopware 6. 

Bekijk webshop van MamaLoes.

NIKKIE

NP Fashion, het moederbedrijf van Nikkie Plessen maakt voor haar webshops gebruik van Shopware. Het bekendste merk onder dit moederbedrijf is NIKKIE.

Bekijk webshop van NIKKIE.

Profile de Fietsspecialist

Recent heeft Profile de Fietsspecialist hun nieuwe Shopware 6 webshop in gebruik genomen. Voorheen maakte ze gebruik van Magento 1. Meer dan 100 Profile winkels worden ontsloten via deze webshop.

Bekijk webshop van Profile de Fietsspecialist.

Over de Auteur

Richard van Delft Richard van Delft

Eigenaar van full service internetbureau FireMultimedia. Helpt graag ondernemers vooruit. Passie voor E-commerce. Magento solution specialist.